ساتا اکسپرس
مادربورد شما چیست ؟
فرق ساتا3 با ساتا اکسپرس چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب حالا من باید چیکار کنم این مادر برده ظاهرا 2 تا ساتا 3 دار هر چند تو سایت مادر برد زد 6 تا
نمیدونم شاید من چیزی اشتبا میکنم یکس راهنمای کنه اخه ساتا اکسپرس پس چی بهش وصل میش اگ این مادر برد دو تا دار من این دو تارو هارد بهش بزن اس اس دی بزنم رایترو بهش وصل کنم یه چیزی اینجا درست نیست فکر کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا امید دو ستان کسی چیزی میدونه ممنون میشم کمک کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستان اقا امید کیس رسید ولی هنوز به مرحله تست یو اس بی نرسیدم تا پست بزنم فعلا این نوشتم در گیرم ممنون میشم راهنماییم کنی
|
ساتا اکسپرس
مادربورد شما چیست ؟
giga gaming 3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ساتا اکسپرس کسی چیزی میدونه بگ جریان چیه چجوری وصل کنم
ساتا اکسپرس باید کابلشو تهیه کنید و دارای پورت مخصوص و کابل مخصوص هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
darvishkhoob (05-01-15)
دوست عزیز ساتا اکسپرس توی لینک که گذاشتم توضیح داده شده .
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...1%D8%B3-50900/
شما می توانین طبق این عکس هم نشان داده شده که از دیگر ساتا های موجود که در اکسپرس هم کاربرد دارد برای SATA 3 هم استفاده کنین .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط I M A N در تاریخ 05-01-15 انجام شده است
darvishkhoob (05-01-15)
سلام داداش خسته نباشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان این هارد وسترن دیجیتال بلک هم این کابل بهش میخور؟ هارهای ساتا 2 چی؟ و دی وی دی رایتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
darvishkhoob (05-01-15), I M A N (05-01-15)
باید از قطعات سازگار با ساتا اکسپرس که طراحی و ساخته شدند بهره ببرید. هاردن وسترن بلک از استاندارد ساتا 3 پیشتیبانی میکند نه ساتا اکسپرسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
darvishkhoob (05-01-15)
ممنون داداش لینکو خوندم خوب حالا این که تو عکس جلو ساتا 3 زد 6 یعنی چی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 عدد ساتا ورژن 3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سرعت 6Gb/s
darvishkhoob (05-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks